Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Wed, Apr
109 New Articles

Profesia de arhivist este promovată de Arhivatorul împreună cu UBB Cluj. Vezi unde au loc prezentările!

Diverse
Tools
Typography

- comunicat -
Suntem onorați să avem ca partener UNIVERSITATEA „BABEȘ-BOLYAI” din Cluj Napoca, cu care am încheiat un ACORD DE PARTENERIAT cu privire la pregătitrea practică a studenților și masteranzilor de la Facultatea de Istorie și Filozofie.

În baza  ACORDULUI DE PARTENERIAT încheiat, studenții Facultății de Istorie și Filozofie, specializarea Arhivistică și specializarea Științele Informării și Documentării, vor avea posibilitatea dobândirii de competențe profesionale, care exced procesului teoretic de învățământ, prin efectuarea perioadei de practică în cadrul Depozitului de Siguranță-ARHIVATORUL.

În acest sens, la propunerea noastră, vom organiza împreună cu UNIVERSITATEA „BABEȘ-BOLYAI” mai multe prezentări a beneficiilor Acordului de parteneriat, atât din perspectiva formatorului cât și din perspectiva angajatorului, la liceele din zonă, pentru determinarea absolvenților de liceu să studieze și să  se pregătească în continuare pentru profesia de ”Arhivist”.

Prezentările vor avea loc după cum urmează:

  • Joi, 06.04.2017, ora 11:00, la Colegiul Tehnic ”Victor Ungureanu” din Câmpia Turzii,
  • Joi, 06.04.2017, ora 12:00, la Liceul Teoretic ”Pavel Dan” din Câmpia Turzii,
  • Joi, 06.04.2017, ora 13:00, la Liceul Teoretic ”Pavel Dan” din Câmpia Turzii.

 Seria prezentărilor va continua în liceele din Turda, Luduș și Ocna Mureș.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS