22
Tue, Jan
73 New Articles

Cursuri de limbă japoneză, chitară și engleză oferite gratuit vârstnicilor clujeni

Diverse
Typography

Biblioteca Județeană „Octavian Goga”, instituție de cultură aflată sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, a demarat o nouă serie de activități educative și creative destinate membrilor Centrului de Zi pentru Vârstnici nr. 1 din Cluj-Napoca.

La solicitarea beneficiarilor, biblioteca a demarat anul acesta, în cadrul programului ,,Implică-te și dăruiește. Fii voluntar!”, o serie de cursuri de limba engleză, „SuperSeniori speaking english”, pe grupe de începători și avansați.

În prezent, la sediul Centrului de Zi pentru Vârstnici, situat pe strada Șt. O. Iosif, nr. 1-3, Biblioteca Județeană organizează în fiecare zi de marți a săptămânii, cursuri de limba engleză, japoneză și chitară, acestea fiind susținute de către două voluntare, absolvente ale Universității ,,Babeș Bolyai” din Cluj-Napoca. 

E o inițiativă mai mult decât lăudabilă întrucât le oferă acestor seniori ai comunității șansa să își petreacă timpul în mod util și plăcut, învățând, totodată, lucruri noi. Le mulțumim voluntarilor care au decis să se implice și să dăruiască o parte din timpul și din energia lor.” a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe.

Dana-Maria Curea, absolventă a Facultăţii de Facultăţii de Litere, specializare Studii Literare Româneşti, desfăşoară, începând cu ora 09.00, cursurile „SuperSeniori speaking english”, având o grupă la nivelul începători şi una la nivelul intermediar. Fiecare grupă are, la capacitatea ei maximă, 10 cursanţi.

Absolventă a Facultăţii de Litere, specializarea Engleză - Japoneză, Paula Corciu  predă, timp de trei ore consecutive, începând cu ora 10.00, cursul de limba engleză, chitară şi cursul de japoneză. Grupa de engleză numără şapte participanţi, iar cele de japoneză, respectiv chitară, maxim trei.

Cursurile se desfășoară folosind materiale didactice pregătite de voluntarele bibliotecii.

Biroul de presă
16 ianuarie 2018

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS