Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Sun, May
111 New Articles

Rezultate foarte bune pentru lotul clujean la Olimpiada Națională de Informatică, gimnaziu, 4 - 7 aprilie 2018, Târgu Jiu

Diverse
Typography

În perioada 4 – 7 aprilie 2018 s-a desfăşurat la Târgu Jiu, Olimpiada Națională de Informatică – gimnaziu, la care au participat cei mai buni 344 elevi din 35 de județe ale țării.

Lotul județului Cluj, format din 9 elevi, a obținut premii și medalii:

  • Premiul II și Medalie de Aur: Lăuran David Andrei, Școala Gimnazială „Horea”, Cluj-Napoca – clasa a VIII-a;
  • Medalie de Bronz:Ursache Matei, Liceul Teoretic „Nicolae Bălcecu”, Cluj-Napoca – clasa a VI-a; Hanțig Lorena, Colegiul Național „Emil Racoviță”, Cluj-Napoca – clasa a VII-a; Marcu Mihai, Colegiul Național „Emil Racoviță”, Cluj-Napoca – clasa a VII-a; Samoilă Ciprian, Școala Gimnazială „Ioan Bob”, Cluj-Napoca – clasa a VII-a.

Felicitări elevilor și profesorilor care i-au pregătit!

Biroul de presă al I.Ș.J. Cluj

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS