Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Apr
113 New Articles

A cincea ediție a concursului județean de matematică pentru elevii cu cerinţe educative speciale

Diverse
Tools
Typography

Liceul Tehnologic Special pentru Deficienţi de Auz, instituție de învățământ special aflată în subordinea Consiliului Județean Cluj, organizează concursul judeţean pentru elevii cu cerinţe educative speciale din clasele II-VIII - „Sunt şi eu un mic matematician”. Evenimentul va avea loc marți, 24 aprilie a.c., începând cu ora 13.00,  urmând ca premierea să aibă loc în aceeași zi, de la ora 16.00.

Felicit echipa managerială pentru inițiativa mai mult decât lăudabilă și pentru consecvența derulării acestui concurs atât de important pentru dezvoltarea intelectuală a copiilor. Este, cu siguranță, un demers ce îi va ajuta pe elevi să se pregătească și să facă față multor provocări” a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe.

Aflat la a cincea ediţie, proiectul educaţional urmăreşte implicarea a peste 150 de elevi şi 30 de cadre didactice din şcolile speciale din judeţul Cluj. Prin intermediul acestuia se dorește ca tuturor elevilor cu dizabilităţi să li se ofere şanse egale de a participa la o pregătire de calitate, stimulându-se, totodată, pasiunea acestora pentru domeniul matematicii.

În același timp, această activitate vizează creşterea adaptabilității elevilor cu nevoi educative speciale la cerinţele şcolare, precum și dezvoltarea stimei de sine şi a încrederii în forţele proprii. De asemenea, se pune accentul pe eficientizarea capacităţilor acestora de a coopera, de a socializa, de a-şi forma trăsături pozitive de caracter şi de a depăşi impedimentele prin formarea de noi abilităţi, prin dezvoltarea motivaţiei şi a voinţei.

Biroul de presă
23 Aprilie 2018

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS