Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Zilele învățământului preșcolar clujean, 10-11 mai 2018

Diverse
Tools
Typography

În zilele de 10 și 11 mai 2018, vor avea loc manifestari culturale și științifice prilejuite de-a V-a ediție a Zilelor învățământului preșcolar clujean, organizate de  către Inspectoratul Școlar Județean Cluj, în colaborare cu unitățile de învățământ preuniversitar din județul Cluj.

La aceste manifestări, vor participa atât oficialități ale Inspectoratului Școlar Județean Cluj, ale Universității ,,Babeș-Bolyai” Cluj-Napoca și cadre didactice din județul Cluj, cât și invitați din Republica Moldova (raionul Ialoveni) și din județele Ialomița, Călărași și Galați.

Prima zi va debuta cu prezentarea Proiectului național de educație pentru schimbare ,,Curcubeul schimbării” și a Proiectului național de educație financiară  ,,De la joc…la educaţie financiară”, cu vizitarea expoziției cu lucrările participante la aceste proiecte și va continua cu sesiunea de lucrări științifice reunite sub egida celor două proiecte majore.  

Ziua de 11 mai 2018 va fi o zi a bucuriei, dedicată Programului județean ,,Primăvara copiilor” aflat la a XIII-a ediție, care se va desfășura la Casino- Centru de cultura urbană Cluj din Parcul Central. Între orele 9.30- 16.00 copiii din grădinițele și din școlile clujene își vor dezvălui talentele artistice, într-un spectacol încântător de dans, muzică și culoare. Ca o noutate a acestui an, menționăm prezența copiilor din ciclul primar care, începând cu această ediție, se alătură micuților din grădiniță.

Primăvara Copiilor este un proiect educaţional menit să înfrumuseţeze diversitatea activităţilor organizate de unitățile de învățământ preuniversitar şi să încununeze efortul depus atât de către copii, cât şi de cadrele didactice în transmiterea şi însuşirea unor valori cultural-artistice şi sociale. Prin participarea copiilor la activitățile organizate în cadrul acestui proiect, se dorește atât dezvoltarea potențialului lor creativ, cât și stimularea expresivității, a spontaneității și de ce nu, descoperirea talentului celor mici. Mai mult, întrucât întreaga manifestație se află sub semnul celebrării a 100 de ani de la Marea Unire, copiii ne vor surprinde și cu interpretarea unor cântece patriotice și cu recitarea unor poezii dedicate acestui mare eveniment.

Așadar, vă așteptăm să luați parte la acest eveniment de mare anvergură și extrem de valoros pentru învățământul preuniversitar preșcolar clujean.

Biroul de presă al I.Ș.J. Cluj

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS