Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Rezultate foarte bune pentru lotul clujean la Olimpiada Națională de Tehnologia Informației, 17 - 20 mai 2018, Călărași

Diverse
Tools
Typography

În perioada 17–20 mai 2018 s-a desfăşurat la Călărași, Olimpiada Națională de Tehnologia Informației, la care au participat cei mai buni elevi din 42 de județe ale țării.

Lotul județului Cluj, format din 5 elevi, a obținut 4 premii și medalii:

  • Premiul III și Medalie de Aur: Boier Marius Adrian, Liceul de Informatică „Tiberiu Popoviciu”, Cluj-Napoca – clasa a XI-a, Secțiunea TIC;
  • Mențiune și Medalie de Argint: Varga Zoltan, Liceul Unitarian „Janos Zsigmond ”, Cluj-Napoca – clasa a X-a, Secțiunea TIC;Jeler Andrei, Colegiul Național „George Barițiu”, Cluj-Napoca – clasa a XII-a, Secțiunea C#;
  • Medalie de Bronz:Mureșan Ciprian Adrian, Liceul de Informatică „Tiberiu Popoviciu”, Cluj-Napoca – clasa a XII-a, Secțiunea TIC.

Biroul de presă al I.Ș.J. Cluj

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS