Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

17
Sun, Feb
106 New Articles

Al şaselea curs gratuit al Şcolii de Arte Cluj, cel de Actorie şi Retorică, susţinut de expertul Petre Băcioiu

Petre Băcioiu

Diverse
Typography

După primele cinci cursuri gratuite - iniţiere în pian, acordeon, orgă electronică, design vestimentar, decoraţiuni interioare, chitară electrică şi bass şi chitară clasică şi folk - Şcoala de Arte Cluj, instituție de cultură aflată în subordinea Consiliului Județean, organizează cel de-al şaselea curs gratuit al său.

Este vorba de cursul de actorie şi retorică susţinut de expertul Petre Băcioiu, care se va desfășura în perioada 11 - 15 iunie 2018, la sediul de pe str. Fabricii de Zahăr nr. 51, conform următorului orar: luni, 11 iunie - 19.00-21.00; marţi, 12 iunie –13.00-15.00;  miercuri, 13 iunie –13.00-15.00; joi, 14 iunie - 11.00-13.00; vineri, 15 iunie –13.00-15.00. Înscrierile la acest curs pot fi făcute pe adresa de e-mail a Şcolii de Arte Cluj, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..    

Petre Băcioiu este actor la Teatrul Naţional din Cluj-Napoca din anul 1976, cu peste 150 de roluri pe scenă şi mii de spectacole, în ţară şi străinătate, cu participări la turnee în peste 20 de ţări. De asemenea, deţine în portofoliu mai multe experienţe cinematografice – producţii româneşti şi străine – şi în media audio-vizuală. Ca o recunoaştere a meritelor sale a fost decorat cu Ordinul „Meritul Cultural”, în grad de Cavaler. Pe lângă actorie a fost, timp de 20 de ani, cadru universitar atât la Academia de Muzică „Gheorghe Dima”, pe o perioadă de 12 ani, cât şi la Facultatea de Teatru şi Televiziune din cadrul Universităţii „Babeş-Bolyai” Cluj-Napoca, pentru opt ani. La Şcoala Populară de Arte „Tudor Jarda” răspunde din anul 2009 de cursurile de Actorie şi Retorică. Este, totodată, din anul 2008, „Doctor în Litere” al  Facultăţii de Litere din cadrul Universităţii „Babeş-Bolyai” Cluj-Napoca. Menţionăm că a iniţiat în teatru şi retorică, de-a lungul anilor, sute de studenţi şi cursanţi, la toate unităţile de învăţământ la care a fost coordonator.

Prin organizarea acestor cursuri, Şcoala Populară de Arte „Tudor Jarda” Cluj dorește ca, la final, participanţii să realizeze dacă dragostea şi înclinaţia lor către artă sunt îndeajuns de puternice pentru a putea fi fructificate în mod organizat, începând cu toamna anului 2018, în cadrul cursurilor omologate ale instituţiei.

Biroul de presă
5 iunie 2018

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS