Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

23
Tue, Apr
110 New Articles

ISJ Cluj: S-a lansat proiectul „PREDARE PENTRU SCHIMBARE”

Diverse
Tools
Typography

Inspectoratul Școlar Județean Cluj anunță demararea proiectului cu titlul ID POCU/76/6/6/106572  ”Predare pentru schimbare” în baza contractului de finanțare 27261 / 23.04.2018, semnat cu Ministerul Fondurilor Europene – în calitate de Autoritate de Management. Proiectul se implementează în parteneriat cu Agenția de Administrare a Rețelei Na-  ționale de Informatică pentru Educație și Cercetare (AARNIEC), în județele Cluj și Hunedoara și are o durată de 28 de luni.

Obiectivul general al proiectului este reprezentat de îmbunătățirea calității și accesului echitabil la educație prin dezvoltarea competențelor didactice și profesionale pentru 300 de cadre didactice, personal de sprijin și 13 manageri școlari din școli defavorizate din județele Cluj și Hunedoara. Astfel, proiectul vizează organizarea și participarea la programe/acțiuni educaționale destinate în special personalului din unitățile de învățământ cu risc educațional ridicat asociate în cadrul proiectului, în vederea reducerii și prevenirii părăsirii timpurii a școlii, a creșterii frecvenței școlare și a îmbunătățirii performanțelor educaționale.

Grupul țintă vizat:

  • 300 de cadre didactice și personal de sprijin formate (2 programe de formare acreditate și 1 program  pentru dezvoltarea de competențe transversale)
  • 13 manageri școlari formați

Principalele rezultate așteptate:

  • 300 de proiecte educaționale realizate și implementate
  • 50 de premii acordate pentru mini proiecte pentru calitate în educația incluzivă
  • 1 rețea de parteneri creată pentru facilitarea dialogului școală - familie – comunitate – actori relevanți
  • 1 rețea creată de profesori, personal de sprijin și mentori
  • 10 workshop-uri pentru facilitarea schimburilor de idei organizate
  • 100 de vizite de schimburi de bune practici organizate
  • 13 planuri de dezvoltare instituțională optimizate/actualizate

Valoarea totală a proiectului este 6.636.544,47 lei, din care asistență financiară nerambursabilă este de 5.641.062,87 lei.

Data începerii și a finalizării proiectului: 23.04.2018 - 22.08.2020

Codul proiectului: 106572

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Date de contact:

Inspectoratul Școlar Județean Cluj, P-ţa Ștefan cel Mare nr. 4, Cluj–Napoca

Tel: +40 (0) 264 590 778 Fax: +40 (0) 264 592 832; www.isjcj.ro 

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS