Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

"Implică-te şi fii altfel! Din suflet pentru un suflet!"

P. Dan
Tools
Typography

Foaierul Palatului Cultural "Ionel Floaşiu" din Câmpia Turzii a fost un loc propice pentru ca o parte din elevii clasei a X-a A a Liceului Teoretic "Pavel Dan" să atragă atenţia odată în plus asupra proiectului pe care îl desfăşoară cu scopul de a ajuta semeni ai lor, copii, mai puţin favorizaţi de soartă.

Proiectul "Implică-te şi fii altfel! Din suflet pentru un suflet" a fost promovat şi pe scena palatului cultural cu ocazia concertului susţinut de Claudiu Hontilă la Câmpia Turzii împreună cu orchestra Concertino.

Coordonat de cadrele didactice Hoffenpradli-Marie Renatta, Cerceş Liana Florina şi Szabo Maria, proiectul elevilor este, de fapt, o campanie umanitară al cărei scop este colectarea de haine, jucării, rechizite, alimente neperisabile, dulciuri sau bani, toate acestea fiind donate către cei peste 100 de copii de la casa de tip familial "Sfânta Veronica" aflată sub patronajul Mănăstirii Dumbrava, din judeţul Alba.

Dincolo de scopul de a promova valorile moral-creştine şi acţiunile de voluntariat şi binefacere, proiectul are şi câteva obiective al sale printre care se regăsesc:

- dezvoltarea competenţelor sociale în relaţia dintre tineri şi societate
- sensibilizarea elevilor faţă de problemele copiilor privaţi de dragostea şi grija părintească
- creşterea nivelului de empatie între diferite categorii sociale
- consolidarea sentimentelor de solidaritate şi întrajutorare în rândul participanţilor

Elevii de la "Pavel Dan" aşteaptă ca în proiectul lor să se alăture copii, părinţi, cadre didactice, firme, ONG-uri, sau alte persoane din comunitate.

Cei care doresc mai multe informaţii le pot regăsi pe pagina de facebook a proiectului.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS