20
Sun, Jan
72 New Articles

Balul Bobocilor la Liceul Teoretic Pavel Dan, 2012 - DECADES: Time Travelers | FOTO

P. Dan
Typography

Pe data de 9 septembrie 2012 a avut loc Balul Bobocilor al liceului “Pavel Dan” din Câmpia Turzii, evenimentul desfăşurându-se într-o locaţie inedită: sala de sport a municipiului.

Tema balului organizat de elevii clasei a 12-a A a fost, de asemenea, una specială, concurenţii călătorind timp, în perioada anilor '30 - '80.
În concurs în care au participat 13 perechi, primele două probe au trebuit pregătite din timp de concurenţi, acestea constând în prezentarea unui moment artistic şi a unui dans reprezentativ pentru perioada respectivă.
După primele doua probe, cinci echipe au fost eliminate.
Următoarele trei probe au constat în reprezentarea unor cuvinte arhaice printr-un desen, o cursă inedită şi compunerea unui cântec acompaniat de o chitară.
Concurenţii au declarat că s-au simţit nemaipomenit, numid balul ca fiind “unul de milioane”.
La final, concurenţii au fost premiaţi.

Premiul pentru Miss Boboc a mers către Cristina Matei, elevă în clasa a 9-a D, iar Mister Boboc a fost desemnat Tudor Sevan, elev în clasa a 9-a B. Miss Popularitate a fost desemnată Noema Maier, alături de Mister Boboc Dragoş Cuc, ambii elevi ai clasei a 9-a B.
Au mai fost premiaţi şi elevii Ruxandra Bărbuş alături de partenerul său Cătălin Bota din clasa a 9-a A, pentru cel mai bun dans şi echipa formată din Andreea Bruchental, din clasa a 9-a B, şi Horea Popa, din clasa a 9-a A, pentru cel mai bun moment artistic.
Ca invitaţi special îi menţionăm pe cei de la echipa de karate din Turda şi trupa de majorete “Angels”.
Elevii din clasa a 12-a A au dansat în deschiderea concertului oferit de Skizzo Skillz, care a făcut un show incendiar.
After party-ul a avut loc in “Club Underground”, unde elevii au petrecut până in zori.
A fost un eveniment foarte reuşit, unde toată lumea s-a simţit bine!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS