Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

23
Tue, Apr
110 New Articles

O nouă reuşită a elevilor Colegiul Tehnic "Victor Ungureanu" Câmpia Turzii

V. Ungureanu
Tools
Typography

Elevii clasei  a XI-a L3 – economic de la Colegiul Tehnic ,,Victor Ungureanu” Câmpia Turzii,  s-au întors cu Premiul I  şi Menţiune de la "Târgul de Primăvară al Firmelor de Exercițiu", ediţia a III, eveniment organizat de Colegiul Tehnic ,,Napoca“ în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Cluj, vineri, 1 aprilie 2016,  la Expo Transilvania Cluj-Napoca.

Pe lângă cele două FE ,, Pensiunea Triteni- La Petrică şi Petroaia” şi FE ,,Regina Albinelor” ale şcolii noastre, la competiţie au participat 58 de firme virtuale, din 9 județe. Această manifestare cu caracter educativ a oferit elevilor de la clasele cu profil Servicii, domeniul economic, posibilitatea de a-și dezvolta aptitudinile antreprenoriale și de a se familiariza cu operațiunile dintr-o firmă  reală. Ca   profesor coordonator al celor două Firme de Exerciţiu , pot afima că târgul firmelor de exercițiu a reprezentat nu numai o competiție,un exemplu de bune practici ci şi o motivare a muncii elevilor la clasă.

Din dorința de a-și promova firma, tradiţiile şi obiceiurile zonei, echipa FE ,,PENSIUNEA TRITENI LA PETRICĂ ŞI PETROAIA” și-a dovedit încă o dată măiestria şi  dragostea pentru  universul economic, obținând Premiul I pentru Prezentarea inedită a firmei prin joc şi port popular, artă culinară şi multă voie bună. Menţionez că FE,,PENSIUNEA TRITENI LA PETRICĂ ŞI PETROAI” a obţinut şi Premiul III, la competiţia Business Plan- etapa judeţeană-15 Martie 2016.

Juriul, alcătuit din membrii mediului academic clujean și cel de afaceri, a apreciat elevii de la Colegiul Tehnic ,,Victor Ungureanu” Câmpia Turzii pentru modul în care s-au prezentat, pentu modul în care şi-au promovat zona, pentru limbajul de specialitate utilizat în cadrul conversației, pentru cunoștințele despre firmă și despre produse, pentru strategia de dezvoltare a firmei și profesionalismul dovedit. 

Vă felicit dragi elevi pentru reuşită şi sunt mândră că aţi   surprins  şi încântat vizitatorii standurilor voastre prin atitudine, prin ţinută şi multă dragoste pentru frumuseţile zonei noastre. Aceste valori încerc eu ca dascăl să le transmit elevilor mei. 

Colegelor mele prof. Diana Spălnăcan şi prof. Daniela Giurgiu le mulţumesc pentru că  au însoţit şi îndrumat  elevii la acest eveniment.

FE ,,PENSIUNEA TRITENI LA PETRICĂ ŞI PETROAIA” SA – echipa formată din elevii: Mădălina Giurgiu, Karina Hădărean, Raluca Feurdean, Andreea Udrea, Adriana Dinu, Raul Trifan, Alex Varga, Radu Feurdean.


FE ,,Regina Albinelor” SA-  echipa formată din elevii: Diana Daniş, Maria Benţa,  Alexandra Şomlea, Petruţa Miron, Corina Ioraş, Elias Andruş, Mihai Pop, Marius Băl, Diana Nistor. 

Director adjunct- CTVU
Prof. Monica Cherecheş

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS