Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

16
Tue, Apr
105 New Articles

Premiul I pentru elevii de la Colegiul „Emil Negruțiu” Turda

E. Negruţiu
Tools
Typography

Facultatea de Știința și Ingineria Mediului din cadrul Universității „Babeș-Balyai” Cluj-Napoca a organizat, în 5 mai 2017, a patra ediție a concursului național „Să păstrăm un mediu sănătos”.

La acest concurs, Colegiul „Emil Negruțiu” Turda a fost reprezentat de un echipaj format din elevii Hotea Răzvan și Attila Markusz, coordonați de dna profesoară Carmen Andronache, echipaj care a obținut premiul I în cadrul concursului.

Proiectul prezentat de elevii de la „Emil Negruțiu” – Poveste pe malul Arieșului - a abordat provocările contemporane ale impactului activităților antropice asupra mediului înconjurător, cu accent pe deversarea în satele din amonte, a gunoiului menajer în apele Arieșului.

Comisia de evaluare, formată din profesori din cadrul facultății, a apreciat atât metodele de cercetare folosite de elevi cât și modalitatea modernă, interactivă de prezentare a proiectului.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS