22
Sun, Apr
175 New Articles
×

Message

Debug output of Perfect Link with Article Images on Facebook

Check this page in Facebook Object Debugger to reload cache

og:title - Premiul I pentru elevii de la Colegiul „Emil Negruțiu” Turda
og:type - article
og:url - http://agoramedia.ro/index.php/educatie/61-emil-negrutiu/5738-premiul-i-pentru-elevii-de-la-colegiul-emil-negrutiu-turda
og:site_name - AGORA MEDIA

Premiul I pentru elevii de la Colegiul „Emil Negruțiu” Turda

E. Negruţiu
Typography

Facultatea de Știința și Ingineria Mediului din cadrul Universității „Babeș-Balyai” Cluj-Napoca a organizat, în 5 mai 2017, a patra ediție a concursului național „Să păstrăm un mediu sănătos”.

La acest concurs, Colegiul „Emil Negruțiu” Turda a fost reprezentat de un echipaj format din elevii Hotea Răzvan și Attila Markusz, coordonați de dna profesoară Carmen Andronache, echipaj care a obținut premiul I în cadrul concursului.

Proiectul prezentat de elevii de la „Emil Negruțiu” – Poveste pe malul Arieșului - a abordat provocările contemporane ale impactului activităților antropice asupra mediului înconjurător, cu accent pe deversarea în satele din amonte, a gunoiului menajer în apele Arieșului.

Comisia de evaluare, formată din profesori din cadrul facultății, a apreciat atât metodele de cercetare folosite de elevi cât și modalitatea modernă, interactivă de prezentare a proiectului.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS