Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Experienţă didactică inedită pentru elevii Şcolii HCC

HCC
Tools
Typography

La Şcoala Gimnazială „Horea, Cloşca şi Crişan" din municipiul Turda, a avut loc o lecţie demonstrativă, prin intermediul tehnologiei 4G.

Mai precis, au fost redate o serie de transmisiuni live din cadrul Muzeului Naţional de Ştiinţe Naturale „Grigore Antipa", în care muzeografii au prezentat elevilor Şcolii Gimnaziale „Horea, Cloşca şi Crişan" Turda diverse specii de animale, prin intermediul exponatelor din muzeu şi cu ajutorul altor materiale.

La proiect au participat cca. 150 de elevi ai şcolii din clasele a III-a şi a IV-a, dar şi 20 de elevi de gimnaziu şi numeroşi profesori şi învăţători, conducerea unităţi încurajând organizarea unor astfel de activităţi educative. De altfel, această activitate a fost pe gustul elevilor participanţi, iar în finalul transmisiei copii au intrat în legatură directă cu muzeografii cărora le-au adresat câteva întrebări.

„Programul educaţional – ne-a precizat coordonatorul acţiunii, prof. Camelia Lutch – a fost adresat elevilor din clasele a III-a si a IV-a şi derulat de Orange în colaborare cu Organizaţia Salvaţi Copiii România. Este încadrat în cadrul programului Sigur.info (www.sigur.info), dat fiind faptul că acesta este un program european recunoscut de Ministerul Educaţiei şi care promovează cultura în rândul copiilor.".

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS