Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Rezultate remarcabile la Școala Gimnazială "Mihai Vodă"

M. Vodă
Tools
Typography

Începând cu luna decembrie elevii Școlii Gimnaziale „Mihai Vodă”, din Mihai Viteazu, îndrumați de dascăli devotați, au participat la fazele locale ale Olimpiadelor de Limba și literatura română (prof. Mihaela Cocan și Ioana Mircea), Matematică (prof. Daniela Chira și Daniela Sas), Geografie (prof. Cismaș Ioana), Istorie şi Cultură civică (prof. Mihaela Farcaș), la fiecare dintre aceste materii calificându-se la faza județeană.

Rezultate remarcabile s-au obținut la Olimpiada de Cultură civică. Cele două echipaje formate din elevele Mădălina Anca Vovea și Andreea Denisa Rațiu, respectiv Mara Alexandra Ostafie și Adelina Roxana Tolomeiu, au obținut premiile I și II.

Ocupantele locului I, Mădălina Anca Vovea și Andreea Denisa Rațiu,     pregătite cu mult suflet de doamna profesoară Mihaela Farcaș reprezentă județul Cluj în perioada 24-28 aprilie la Olimpiada Națională de la Deva, jud. Hunedoara .  

Suntem mândri și de eleva Mălina Codrean din clasa a VIII-a, pregătită tot de doamna profesoară Mihaela Farcaş, elevă care la faza județeană a Olimpiadei de Istorie s-a clasat pe locul III.

Felicitări elevilor și dascălilor și  mult succes!

Director,
prof. Daniela Arion

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS