Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Manifestări dedicate Centenarului Marii Uniri, la Liceul Teoretic “Liviu Rebreanu”

L. Rebreanu
Tools
Typography

În perioada 25-29 noiembrie 2018 la Liceul Teoretic ”Liviu Rebreanu” Turda au avut loc o serie de manifestări dedicate Centenarului Marii Uniri, respectiv:

  • Vizionare filme documentare dedicate evenimentelor și personalităților care au contribuit la realizarea României Mari
  • Realizare panouri informative ”Marea Unire în Imagini” - Unirea Basarabiei, Unirea Bucovinei și Unirea Transilvaniei
  • Degustare de produse tradiționale românești
  • Parada portului și a folclorului național

Într-o atmosferă de sărbătoare, elevii și cadrele didactice au evocat momentele istorice care au condus la îndeplinirea marelui obiectiv al neamului românesc: reunirea tuturor românilor între frontierele aceluiași stat național.

Dincolo de momentul de sărbătoare, acesta este și un moment de bilanț și, mai ales, o oportunitate de a reflecta împreună la viitorul României, la rolul său în Uniunea Europeană și în lume și la rolul pe care fiecare dintre noi îl putem juca pentru a construi viitorul României așa cum l-a gândit generația care a înfăptuit Marea Unire în urmă cu 100 de ani.

La mulți ani, România! La mulți ani, români!

Angela Candrea, Director
Delia Petean, Consilier educativ
Ciprian Rigman, Profesor de Istorie
Daniel Soameș, Profesor de Religie