Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Spectacol pentru doamne la Câmpia Turzii

Administraţia de la Câmpia Turzii vine cu o nouă propunere de spectacol. De această dată este vorba de un spectacol adresat doamnelor.

Azi, 6 martie, cu începere de la orele 17.00, sala "Mircea Mihăşan" a Palatului Cultural "Ionel Floaşiu" găzduieşte spectacolul "Femeia... eterna poveste".

Invitaţi în spectacol sunt Kolcsár Katalin (soprană Opera Maghiară Cluj Napoca), Ştefan Korch (Opera Română Bucureşti), Gyenge Zoltán Balázs (vioară), Kolcsár Péter (pian) şi Dan Zăhan (acordeon).

Doamnelor aşteptate la spectacol li se oferă posibilitatea de a se întâlni cu melodii sau fragmente din lucrări mai ample semnate G. Grigoriu, Eduardo di Capua, G. Puccini, Augustin Lara, I. Kálmán, F. Lehar, L. Delibes, G. Donizetti, F. Sartori şi G. Verdi.