Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

CAMPIA TURZII: Inceput de an scolar cu o gafa a directorului de la „Pavel Dan” | AUDIO

Cu gura plină
Tools
Typography

Azi, 16 septembrie, directorul Liceului Teoretic "Pavel Dan" din Câmpia Turzii, Angela Marian, a reuşit, involuntar, să facă în aşa fel încât să înceapă anul şcolar cu o gafă de discurs.

Printre cei invitaţi să ia parte la momentul festiv s-au numărat şi reprezentanţi ai administraţiei locale de la Câmpia Turzii, unul dintre aceştia fiind chiar primarul Radu Hanga.
La momentul la care a dorit să îi prezinte pe invitaţi, Angela Marian s-a referit la primarul Câmpiei Turzii spunând: "domnul primar Ioan Vasinca" (Ioan Vasinca este fostul primar al municipiului Câmpia Turzii care a decedat anul trecut, înainte de terminarea mandatului, după o preioadă de suferinţă - n.r.).
După o scurtă pauză, dinspre mulţime s-a auzit un ropot de aplauze, directorul Angela Marian dânsu-şi seama de gafa pe care a făcut-o: "vaaai... îmi cer scuze...".
Ca un făcut, Angela Marian a continuat cu gafele, de această dată fiind vorba de intonaţie: "domnul primar, inginer Radu Hanga, vai, Dumnezeu să-l ierte... pe domnul Vasinca... îmi cer scuze...". Marcată de moment, Angela Marian găsea dificilă calea de-a ieşi din situaţia creată şi chiar, la un moment dat, se resemnase cu un "am gafat-o!".
Gurile rele spun că, după greşeala comisă de Angela Marian, primarul Radu Hanga ar fi spus că poate ar fi trebuit să se ridice şi să plece. Totuşi, cert e, însă, că la momentul la care a luat microfonul, primarul Radu Hanga şi-a păstrat eleganţa întrucât s-a uitat înspre preotul care a oficiat un scurt moment religios la începerea festivităţilor, spunând: "iertarea e o virtute a creştinului...".
La finalul momentului festiv, Angela Marian şi-a cerut din nou scuze primarului Radu Hanga, motivând că greşeala se datorează faptului că "dimineaţă am întâlnit-o pe doamna Vasinca când mergeam la servici şi... am pomenit anumite lucruri şi... stresată, am zis ce nu trebuia", după care a invitat oficialităţile în biroul direcţiunii, invitaţie care a stârnit - probabil prin tonul adresării sau prin poziţionarea invitaţiei în discurs - amuzamentul elevilor din curtea şcolii.

{mp3}2013/09/angelaMarianGafa{/mp3}  

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS