Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Apr
113 New Articles

Mesajul primarului Clujului pentru cei care încă nu au înţeles

Fakelook
Tools
Typography

 Prezent în alaiul oficial la deschiderea celei de-a XIII-a ediţii a Zilelor Municipiului Turda, fostul premier Emil Boc nu se abţine să nu salute publicul turdean, arătându-i atât că funcţia de prim ministru nu e uşoară, dar şi cât de mult îl iubeşte. Şi nici udemeristul Vákár István nu se la să mai prejos cu aprecierile. 

Notă: fotografia este autentică, însă atât "realizarea" atribuită lui Emil Boc cât şi "aprecierea" atribuită lui Vákár István sunt unele imaginare, pentru amuzament, şi trebuie tratate ca atare, ca întregul articol, dealtfel.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS