Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

23
Tue, Apr
110 New Articles

Umbra lui Lojigan. La Câmpia

Strofocle
Tools
Typography

Din ciclul "Hai, ne râdem!" vă prezentăm un mod mai interesant de promovare - cel mai probabil, involuntară - a diverselor persoane publice în diverse momente.

În primă instanţă pare chiar un mod de a fi atunci când nu eşti. Adică, deşi nu a fost prezent la masa rotundă organizată cu ocazia sărbătoririi datei de 9 mai, viceprimarul Câmpiei Turzii, Dorin Lojigan, a fost, totuşi, prezent cel puţin în minţile celor care se făceau că sunt interesaţi de desfăşurătorul evenimentului.
Ce mai încoace şi-ncolo! S-a umblat, clar, la subliminale pe faţă: pe hârtia care cu o noapte înainte se visa desfăşurător, despre eveniment stă scris frumos că, "prin care dorin să evidenţiem"... Dorin, ha? Care va să zică... Oare cine a scris textul? Să aibă Dorin o aşa mare influenţă asupra persoanei respective?
Cel mai probabil, toată lumea ar fi tentată să creadă că e o greşeală de tastare, mai ales având în vedere că m şi n sunt apropiate pe tastatură. Asta ca să nu mai spunem că pe aceea;i foaie apare scris şi "pawer point"...
Dar, oricum... Chiar Dorin? De ce Dorin?...  

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS