Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Apr
113 New Articles

După ce a gătit pentru victimele incendiului de la Câmpia Turzii, Dragoş Pădurariu vorbeşte despre proiectele sale de viitor

Interviu
Tools
Typography

Dragoş Pădurariu este un tânăr din Câmpia Turzii pasionat de gastronomie. Ulterior prezenţei sale la evenimentul Ziua Recoltei de la Câmpia Turzii am stabilit să avem o întâlnire şi chiar să realizăm un interviu despre pasiunea care i-a devnit meserie şi despre proiectele pe care le are în acest domeniu, inclusiv proiecte de implicare socială.

Mai jos aveţi fragmente din discuţia cu Dragoş Pădurariu, însă vă invităm să urmăriţi înregistrarea video integrală a interviului.

Reporter: Hai să începem cu ce s-a întâmplat la Câmpia Turzii de Ziua Recoltei. În cadrul evenimentului aţi avut un loc important şi un rol important. Despre ce a fost vorba.

Dragoş Pădurariu: Am gătit pentru cele 80 de persoane sinistrate care au fost afectate de incendiul de duminică, cu ajutorul domnului primar Dorin lojigan şi a mai multor persoane. Am gătit un ceaun pentru locuitorii din Câmpia Turzii şi două pentru sinistraţi.

Rep.: Şi cum s-a creat legătura? Administraţia v-a chemat, voi aţi venit?...

D.P.: Cu o săptămână înainte m-am gândit să gătesc gratis pentru locuitorii din Câmpia Turzii. Am participat la un eveniment la Alba Iulia dar duminică seara am aflat de incidentul care s-a întâmplat şi m-am gândit că ar fi mai bine să gătesc şi pentru locuitori şi pentru sinistraţi.

Rep.: Ce aţi pregătit pentru sinistraţi şi cum a ajuns mâncarea la ei?

D.P.: Am gătit un ceaun care s-a dat la Ziua Recoltei şi două le-am dus cu domnul primar şi cu colegii mei de la Cluj la locul unde sunt cazaţi sinistraţii

Rep.: La un moment dat ziceai că ai nişte planuri de viitor. Ai putea să ne spui despre ce este vorba?

...

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS