Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Apr
115 New Articles

Cum vede Dorin Lojigan anul 2017 din scaunul de primar al Câmpiei Turzii | VIDEO

Interviu
Tools
Typography

În urmă cu ceva vreme am stat de vorbă cu primarul Câmpiei Turzii, Dorin Lojigan, despre proiectele pe care administraţia municipiului le are pentru anul 2017.

După ce a vorbit despre primele şase luni de mandat din anul 2016, primarul Dorin Lojigan a fost de acord să explice care sunt planurile la Câmpia turzii pentru anul 2017.

În continuare vom reda doar fragmentar discuţia cu primarul Câmpiei Turzii, urmând ca cei care doriţi să aflaţi mai multe detalii să vizionaţi înregistrarea video efectuată cu prilejul discuţiei.

 

Reporter: Ce înseamnă anul 2017 din perspectiva primarului Dorin Lojigan?

Dorin Lojigan: Am intrat deja cu un excedent bugetar de 50 de miliarde, bani pe care în cursul anului trecut am reuşit să îi economisim de aşa manieră încât cel puţin o mare parte din ei să îi folosim la înfiinţarea parcului Tetarom V. Însă a venit peste noi majorarea salariilor din administraţia locală cu 20%, lucru absolut corect faţă de angajaţii din administraţia publică locală.

...

Rep.: Păi decizia de majorare cum ar trebui să fie perceput: bună sau rea?

D.L.: Bună pentru funcţionarii din administraţia publică locală, rea pentru primar pentru că noi avem un coş cu bani, din care trebuie să luăm să dăm la salarii.

...

Rep.: Vorbeaţi de 31 de miliarde de lei vechi pe care îi veţi lua de la investiţii. Ce înseamnă, în procent, această sumă din bugetul de investiţii?

D.L.: Pot să vă spun că reprezintă 9% din întreg bugetul primăriei, raportat la bugetul primăriei de anul trecut.

...

Rep.: Investiţiile de care vorbiţi nu fac parte din acele investiţii care se pot face prin proiecte care să aducă bani şi din altă parte?

D.L.: Parte dintre ele, da. De exemplu, încă de pe vremea domnului Hanga există depus la Ministerul dezvoltării un proiect de asfaltare străzi în cartierul Şarât de trei milioane de lei.

...

Rep.: Există o listă de priorităţi la asfaltare?

D.L.: Da. Colegii de la investiţii au primit de la Compania de Apă lista cu străzile pe care Compania de Apă va interveni în pasul doi al proiectului european paşi încercăm să corelăm acele străzi pe care ei vor interveni să nu intervenim şi noi.

...

Rep.: Că tot vorbeaţi de investiţii, la nivelul anului 2017 cam la ce s-ar putea aştepta locuitorii Câmpiei Turzii?

D.L.: De exemplu am contractat la finalul anului trecut lucrarea de trecere în subteran a cablurilor pe zona centrală a oraşului. […] Vom continua investiţiile în capela de la cimitirul de la 110. [...] Vom demara investiţia de schimbare a tuturor rampelor, de modernizare a tuturor rampelor de gunoi din municipiul nostru.

...

...

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS