Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

23
Tue, Apr
110 New Articles

"Produs de Cluj" - început şi sfârşit | GALERIE FOTO

Agora
Tools
Typography

O nouă ediţie a târgului "Produs de Cluj" s-a consumat în perioada 25-27 aprilie la Turda, evenimentul desfăşurându-se în zona centrală (pietonală) a municipiului.

Deschiderea oficială a evenimentului a avut loc vineri, 25 aprilie de la orele 18.00 când pe scenă au putut fi urmăriţi evoluând - în afară de mici dansatori şi cântăreţi de la Clubul Vedetelor din Cluj-Napoca - şi Ramona Moldovan în calitate de director al evenimentului dar şi Tudor Ştefănie în calitate de primar al municipiului gazdă a evenimentului.
Dacă Ramona Moldovan preciza că Asociaţia "Produs de Cluj" a luat fiinţă în anul 2010 prin grija şi implicarea consiliului judeţean Cluj, primarul Tudor Ştefănie a dorit să precizeze că o nouă ediţie a evenimentului la Turda nu face decât să confirme - odată în plus - că municipiul de pe Arieş a fost considerat un partener credibil de către Consiliul Judeţean Cluj.
A treia oară la Turda şi marcând, la Turda, cea de-a 25-a ediţie, târgul "Produs de Cluj" îşi propune să promoveze - aşa cum spunea şi Ramona Moldovan - arta, cultura şi meşteşugurile judeţului Cluj, alături de strădania producătorilor de a oferi produse tradiţionale, aspect subliniat şi de primarul Tudor Ştefănie care invita pe toţi cei prezenţi să valorifice munca şi efortul producătorilor, fie că era vorba de produse culinare, meşteşugăreşti sau de artizanat.
De asemenea, Tudor Ştefănie a dorit să mulţumească tuturor producătorilor prezenţi, Consiliului Judeţean Cluj, Consiliului Local Turda şi implicit vizitatorilor care, prin prezenţa lor, dau valoare unei astfel de manifestări.
În rest, artizani şi meşteri populari, solişti şi dansatori, muzică populară şi uşoară, produse tradiţionale despre care producătorii susţineau că sunt "bio", toate azu putu fi întâlnite la cea de-a treia ediţie a târgului "Produs de Cluj" care a avut loc timp de trei zile la Turda.
Ba pe ici, pe colo câte o bere la pahar de plastic purtată de câte o mână pofticioasă, ba câte un mititel sfârâind pe un grătar alături de pulpe sau cefe (tot pe grătar, nu aşteptând la coadă)... Şi mirosurile... Un deliciu... Mai ales cele însoţite de câte un "Dic, tu, da' hai odată şi vezi de copil!...". Parfum, nu altceva... Şi (nu e musai să ne băgaţi în seamă dar) parcă, pe alocuri, alături de brânza de Sibiu trecând drept produs de Cluj nu era prea alăturea cu standul nici un producător clujean de vată pe băţ sau de floarea soarelui vândută, prăjită, la cornet de hârtie ca în vremurile bune de pe stadioane... Dar, cum spuneam, nu ne luaţi în seamă...
Seara de duminică, 27 aprilie, a fost ultima seară a târgului, a fost încheierea evenimentului. Şi aceasta nu putea fi făcută decât tot cu o tentă oficială dată de prezenţa pe scenă a Ramonei Moldovan, a primarului Tudor Ştefănie şi a preşedintelui Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu.
După ce a felicitat municipalitatea turdeană pentru implicarea în organizarea evenimentului, Horea Uioreanu l-a invitat pe scenă pe primarul Tudor Ştefănie. Unii din public parcă se credeau pe stadion şi vedeau în unii de pe scenă atacanţi la poarta gazdă şi se manifestau ca în galerie... Nişte galerişti, că altfel că altfel nu poţi să le zici...
Oricum, primarul Turzii, la rândul său, s-a referit la buna colaborare avută cu instituţia clujeană, mulţumind din nou tuturor celor care s-au implicat în desfăşurarea evenimentului, asta chiar dacă Horea Uioreanu nu s-a putut abţine de la a-şi aminti de campania electorală.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS