Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Apr
113 New Articles

Basescu a luat-o pe Udrea de sosie. Dar si pe Iohannis...

Agora
Tools
Typography

În discuţia pe care am purtat-o cu Petre Pop despre primul tur al prezidenţialelor şi despre continuarea până în turul doi, preşedintele PSD Câmpia Turzii aprecia că, la fel ca în urmă cu 10 ani, lupta pentru funcţia de preşedinte este între candidatul PSD şi candidatul alianţei D.A., cum se referea Petre Pop la ACL.

Mai exact, liderul social-democrat de la Câmpia Turzii considera că în primul tur lupta a fost între candidatul Victor Ponta şi "ceilalţi candidaţi ai lui Traian Băsescu".

Această luptă, spunea Petre Pop, este rodul unei inteligenţe politice a unor strategi, astfel că Traian Băsescu ar fi avut două sosii: una bună şi una rea.

"Cea rea avea ca misiune să deconteze votul negativ şi asta a fost Elena Udrea, supapa, şi cealaltă pozitivă, prin contrabalans, care a fost Iohannis", spunea Petre Pop care considera şi că "ceilalţi caandidaţi aveau menire să rupă cât mai mult electoratul în aşa fel încât Victor Ponta să nu poată câştiga din primul tur".

În baza aceleiaşi strategii, crede liderul PSD Câmpia Turzii "în turul doi urmează să se replieze şi vor încerca, după părerea mea, să creeze un sentiment de compasiune faţă de Iohannis - deja au şi început cu ideea că Ponta nu i-a lăsat pe români să voteze, că Iohannis este o victimă a sistemului, că el este bunul neamţ, bunul Iosif Împăratul şi aşa mai departe...".

Ceea ce ne-a creat un uşor sentiment de instabilitate a fost, însă altceva. Petre pop spunea despre Udrea că era sosia rea a lui Băsescu, asta în timp ce pe toate posterele electorale Udrea se dădea bună la de toate, de ajungeai să crezi că e Udrea cu de toate. Deci, cum e?

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS