Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Vin sarbatorile, vin sarbatorile...

Agora
Tools
Typography

Aşa este. Dacă încă nu v-aţi prins, sărbătorile vin. Şi nu vin aşa, oricum, ci vin pentru toată lumea sau, mai bine zis, pentru toţi.

Vă mai amintiţi momentele copilăriei când - cu excepţia cazului în care aţi avut părinţi putrezi de bogaţi şi foarte darnici - fie că era vorba de sărbători, fie nu, mai aveaţi câte un moment când stăteaţi cu nasul lipit de vitrina magazinului cu jucării sau dulciuri aburind vitrina şi invidiindu-i pe cei care aveau - aveau cu ce, bă - de ce să intre în magazin şi să iasă cu câte ceva de acolo? Vă mai amintiţi?

Ei bine, acum încercaţi să vă închipuiţi ce ar putea simţi un căţel care vede, prin vitrină, bunătăţile din galantare, doar că lui nu-i aduce nimeni nimic. Chiar dacă abureşte vitrina la cât de aproape stă de ea...

Apropo, oare căţelul ştie să citească şi produsele şi preţurile afişate în vitrină? Nu cred că ştie, aşa-i?... nu de alta dar una e preţul şi alta e ce simte căţelul cu nasul, aşa că...

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS