Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Apr
115 New Articles

Comunicat PMP Turda: Peste 70% dintre turdeni nu mai vor Zilele Municipiului!

PMP
Typography

În urma sondajului online efectuat de PMP Turda, lansat săptămâna trecută cu ocazia unui comunicat care a atras mii de vizualizări în mass media locală, dovedindu-se un subiect de interes, rezultatele sunt cât se poate de clare: 73,6% dintre respondenți nu își mai doresc organizarea Zilelor Municipiului Turda (ZMT)!

Procentul este mai mult decât semnificativ și ar trebui să dea de gândit serios administrației locale.

În acest sens, consilierii PMP Turda solicită administrației locale să renunțe la acest eveniment, care s-a transformat într-o acțiune neagreată de turdeni, în special datorită costurilor și a sumelor de bani care ar putea avea o altă destinație, fie că este vorba despre bani de la bugetul local sau sume obținute din sponsorizări. Cu acei bani s-ar putea face o campanie de achiziționare a unei aparaturi medicale performante, necesară la Spitalul Municipal Turda!

Din procentul celor care-și doresc organizarea în continuare a ZMT, părerile sunt împărțite în privința locației: 29,2% consideră că zona Materna este oportună, 25% menționează zona Centru, 24,5% preferă zona Stadionului, în timp ce 21,1% ar prefera o altă locație (se menționează zona Băi, peste Arieș, Parcul Central).

Precizăm că am primit și foarte multe e-mailuri de la turdeni, în care ne-au lăudat pentru că suntem un partid care le solicită părerea și ne-au motivat de ce nu-și mai doresc, oferind chiar soluții alternative de evenimente, care să se ridice la un nivel superior ”bâlciului” care caracterizează Zilele Municipiului.

Le mulțumim tuturor celor care ne-au transmis părerile și precizăm că așteptăm în continuare orice sesizare din partea turdenilor la adresa de email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS