Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

17
Wed, Apr
106 New Articles

PMP Turda: Minciuna are picioare scurte, domnule Gicu Tothăzan!

PMP
Typography

Președintele echipei Sticla Arieșul Turda, Gicu Tothăzan, a fost prins cu minciuna! Cât se poate de clar!

După ce a afirmat că fostul antrenor Artur Podar, care a realizat promovarea în Liga 3 de fotbal și câștigarea Cupei României – faza pe județul Cluj, fără să înregistreze vreo înfrângere, și-ar fi dat demisia, Artur Podar a ieșit public și a spus adevărul: nu și-a dat demisia! A fost înlăturat pe nedrept!

Dacă oficialii echipei Sticla Arieșul Turda, în frunte cu președintele Gicu Tothăzan, cred că aceasta este o manieră corectă de a conduce clubul, spunându-le minciuni turdenilor, noi considerăm că nu acesta este modul corect de a consolida bazele acestui proiect inițiat de primarul Cristian Matei, care este compromis datorită manierei de a conduce a președintelui Gicu Tothăzan.

Nu cu minciuni se câștigă încrederea turdenilor! Pentru că minciuna este mai mult decât evidentă, solicităm încă o dată demisia președintelui Gicu Tothăzan, chiar dacă ne-a demonstrat că nu o va face, dorința de a controla clubul finanțat cu bani publici, în interes personal, fiind mai presus decât orice sâmbure de onoare.

PMP Turda susține proiectul fotbalistic turdean, dar nu condus de o persoană care a fost prinsă cu minciuna (oricum, nu e singura!) și care are în CV eșecul de la Câmpia Turzii, proiect finanțat tot din bani publici!

Primim multe sesizări din partea părinților copiilor și a sportivilor, cu referire la conducerea clubului și a neregulilor care sunt vizibile pentru oricine are tangență cu fotbalul, iar situația nu trebuie tolerată și trebuie luate măsuri, până nu este prea târziu!

Pe lângă demisia/demiterea domnului Gicu Tothăzan, solicităm o transparență mai mare în ceea ce privește cheltuielile clubului, existând suspiciuni fondate că s-a creat un mecanism de deturnare a banului public.

Îi solicităm și domnului primar Cristian Matei să se delimiteze de această manieră de a conduce clubul, a domnului Gicu Tothăzan, prin măsurile pe care le va iniția în perioada următoare!

Sticla Arieșul Turda nu este un club privat al domnului Gicu Tothăzan, așa cum a încercat acesta să-l facă, ci este un club susținut financiar din banii turdenilor, 98% din sumele lunare necesare activității sportive fiind livrate de la bugetul local (100.000 lei/lună), iar din acest motiv solicităm executivului turdean să facă demersurile necesare pentru revenirea proiectului pe făgașul său normal, respectiv sub controlul Consiliului Local.

Gicu Tothăzan, președinte Sticla Arieșul Turda:
”Referitor la antrenorul Artur Podar, căruia îi mulțumim pentru aportul adus promovării în liga a lll-a, facem mențiunea că acesta si-a dat demisia”.

Artur Podar, fost antrenor Sticla Arieșul Turda:
”Referitor la demisia mea din funcția de antrenor principal – nu s-a pus niciodată problema de a-mi da demisia; am fost de la bun început înlăturat pe nedrept, fără nici o discuție explicativă, pus pur si simplu în fața faptului împlinit. În nici un moment nu s-a dorit ca eu să continui în funcția de antrenor principal, jocurile fiind făcute în culise încă de dinaintea meciurilor de baraj”.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS