Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Tudor Stefanie se dezice din nou de Mircea Irimie

Diverse
Typography

Este cel puţin a doua oară când Tudor Ştefănie, actual primar al municipiului Turda, se dezice - de această dată mai mult sau mai puţin direct - de Mircea Irimie.

Chiar exact-exact nu ştim care a fost reacţia iniţială, dar cel mai probabil noii liberali turdeni au privit direct într-un articol "apărut în presa locală şi judeţeană" şi au considerat că e cazul să spună un "Nu!" cât se poate de hotărât.

Adică liberalii turdeni (ăştia noi), au trimis un comunicat de presă "cu privire directă" la articolul "Scandal în ALDE: Steluța Cătăniciu îl acuză pe Irimie de blat cu Ștefănie!" tocmai pentru a combate cele susţinute în articol, dar mai ales în titlu, care e mai evident.

Aşadar, în comunicatul transmis presei de PNL Turda lucrurile sunt cât se poate de clare: "nu am discutat și nu vom discuta cu nici o formațiune politică sau lider politic, nici o variantă de parteneriat politic pentru alegerile locale din iunie 2016".

Mai important este şi cine face aceste precizări. Bine-bine, ştim că PNL Turda, dar acolo mai scrie ceva: "răspunsul nostru, al organizației PNL Turda și al meu, în calitate de președinte al acestei organizații...". Şi de cine este semnat comunicatul? De Tudor Ştefănie... (dar revenim).

Posibilele animozităţi între actualul primar în funcţie şi actualul deputat în funcţie s-au născut, cel mai probabil, la momentul la care Mircea Irimie a plecat de la PD-L după ce a ajuns deputat de pe locul doi din partea "ARD". Această plecare i-a luat prin surprindere pe pedeliştii turdeni, aşa că cei doi principali actanţi, Mircea Irimie şi Tudor Ştefănie, şi-au transmis unul altuia cele bune cu ocazia despărţirii politice, dar nu personal, ci prin presa vremii.

Aşadar, comunicatul e dovada faptului că este cel puţin a doua oară când Tudor Ştefănie susţine sus şi tare - mai mul sau mai puţin direct - că nici nu poate fi vorba de vreo colaborare cu Mircea Irimie.

Revenind la comunicat, avem şi noi o întrebare! Dacă în textul comunicatului apare "al meu, în calitate de preşedinte al acestei asociaţii (n.r.: PNL Turda)" iar comunicatul este semnat "Tudor Ştefănie", asta înseamnă că Tudor Ştefănie e preşedintele PNL Turda. Şi Călin Felezeu ce e? Ştie că nu mai apare nici măcar în calitate de co-preşedinte? Nu de alta, dar poate liberalii de rit vechi din PNL Turda ar fi vrut şi ei o bucăţică din scaunul de la conducerea partidului în care musafirii pe care i-au primit s-au instalat ca şefi "plini".

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS