Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

TSD Turda are o surpriza pentru indragostiti inainte de Santul Valentin

Diverse
Typography

Organizaţia Tineretului Social Democrat Turda nu a uitat de Valentine's Day, adică de Ziua Îndrăgostiţilor. Dar pe rit de împrumut.

Şi pentru că vor să fie printre primii care marchează, cu anticipaţie, această zi, tinerii de la TSD Turda au pregătit o acţiune în acest sens în zona centrală a municipiului Turda.

Astfel mâine, 13 februarie, începând cu orele 11.00, membrii TSD Turda vor fi prezenţi în zona fostului centru comercial BIG din Turda unde, susţin tinerii social-democraţi, sunt pregătiţi cu surpriza pentru îndrăgostiţi cu ocazia zilei Sfântului Valentin.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS