Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

PNTCD Turda vrea sa ajunga la Primarie prin Alexandru Ignat

Diverse
Typography

Filiala Turda a PNŢCD a transmis un comunicat de presă prin care partidul îşi anunţă candidatul pentru funcţia de primar al municipiului Turda la alegerile locale din inie 2016.

Redăm în continuare comunicatul transmis de PNŢCD Turda:

Noi, Partidul Național Țărănesc Creștin-Democrat (P.N.Ț.C.D.) Turda, vrem să facem cunoscută doctrina noastră creștin - democrată, noi propagăm idei și nu temperamente. Vrem, prin politica noastră creștin-democrată, să îndreptăm comunitatea, mai ales pe tineri, spre o gândire morală, realistă pe plan social, atât local cât și național.

Vrem să transmitem societății bunele noastre intenții, să propagăm democrația ideilor, nu atac la persoană. Prin acțiunile noastre să ajutăm turdenii să înțeleagă mai bine democrația, respectul de sine și pentru cei din jur, să respecte munca și să se întoarcă la valorile morale pe care Partidul Național Țărănesc Creștin-Democrat le susține și le respectă: familia, morala creștină, credința, adevărul, legalitatea și libertatea.

De aceea, Biroul Municipal al P.N.Ț.C.D. TURDA a propus și aprobat candidatura președintelui P.N.Ț.C.D. Turda, prof. Alexandru IGNAT, pentru alegerile locale din 2016, la postul de primar.

Propunerea a fost validată și de Biroul Județean al P.N.Ț.C.D. Cluj.

Totodată, în același for, s-a aprobat și lista completă cu candidații la posturile de consilieri locali.

În perioada imediat următoare vă vom invita să cunoașteți candidații P.N.Ț.C.D. Turda, oameni care până acum nu au mai ocupat funcții politice și pe care partidul nostru îi propune ca alternativă la cei care până acum au făcut parte din conducerea orașului.

Nu este nevoie de doctrine politice noi, ci de politicieni morali, oameni în măsură să își asume în chip demn și responsabil destinul urbei şi a țării.

P.N.Ț.C.D. crede în valorile Creștine, apără și promovează interesele familiei Creștine! Veniți alături de noi!

P.N.Ț.C.D. Turda
Biroul Municipal

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS