Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

PNL, PMP şi ALDE au votat pentru "reducerea tarifelor" la apă şi canal

PNL
Typography

Față de votul exprimat azi, 31 martie 2016, în cadrul ședinței extraordinare a Consiliului Local Câmpia Turzii, pentru proiectul de hotărâre privind reducerea tarifelor la apă și canal în municipiul Câmpia Turzii, consilierii locali PNL, PMP, ALDE, înțelegem să ne exprimăm următorul punct de vedere:

Consilierii locali PNL, PMP, ALDE au inițiat și votat în ședința de Consiliul Local, pentru aprobarea proiectului de hotărâre privind reducerea tarifelor la apă și canal.

Consilierii locali PSD și PPU au votat, în mod surprinzător, împotriva proiectului de hotărâre privind reducerea tarifelor la apă și canal. 

Readucem aminte opiniei publice declarația populistă a domnului Avram Gal care în presa locală, în urmă cu mai puțin de doua zile susținea: “Partidul Puterii Umaniste va susține proiectul de hotărâre promovat de domnul Primar Radu Hanga prin care se dorește reducerea tarifului la apăvotând împotriva acestuia.

Aprobarea acestui proiect de hotărâre ar fi fost un lucru benefic pentru cetățenii municipiului Câmpia Turzii, conducând, după aprobarea și de către celelalte unități administrativ teritoriale membre în AVA, la scăderea substanțială a tarifelor la apă și canal.

Demersul nostru nu s-a dorit a fi unul populist, ci o acțiune gândită în folosul locuitorilor municipiului nostru și așa greu încercați de contextul socio-economic actual, dat de lipsa locurilor de muncă sau a veniturilor insuficiente pentru un nivel de trai decent.

Scopul acestui comunicat de presă este informarea corectă a cetățenilor municipiului Câmpia Turzii, ca beneficiari direcți ai acestui proiect de hotărâre.

CONSILIERI LOCALI PNL: DORIN NICOLAE LOJIGAN, CRISTIAN HAIDUC, SABIN GHEMEȘ, IOAN VARODI, MIHAIL IULIU PATRUTIU, REMUS FILIP;
CONSILIERI LOCALI PMP: HORAȚIU BRETOIU, CORNELIA PANTEA;
CONSILIERI LOCALI ALDE: ALIN SALAJEAN, MIRCEA ANDRES. 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS