Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Acțiune de ecologizare PNL Turda în zona Băilor Sărate

PNL
Typography

Sâmbătă, 9 aprilie 2016, organizația PNL Turda, alături de co-președintele filialei Tudor Ștefănie, a desfășurat o acțiune de ecologizare în zona Băilor Sărate, loc frecventat în sezonul estival de tot mai mulți turiști. La această activitate, care se înscrie sub egida ”lunii curățeniei la Turda”, lansată în spațiul public de municipalitatea turdeană, au participat 30 de liberali care au adunat de pe raza Băilor Sărate nu mai puțin de 100 de saci cu deșeuri.

Prin acțiunea lor, liberalii turdeni își propun să-i capaciteze pe toți cetățenii municipiului să se implice în buna gospodărire a urbei de pe Arieș, prin: buna întreținere a imobilelor, păstrarea curățeniei spațiilor publice (parcuri, trotuare, alei, piețe, locuri de joacă pentru copii, locuri de parcare etc.), întrețirea zonelor verzi aferente clădirilor, spălarea regulată a mijloacelor de transport (automobile, mașini utilitare), mai cu seamă la intrarea lor pe drumurile publice, depozitarea deșeurilor menajere și a celor provenite din activități gospodărești, în mod exclusiv la punctele de colectare (containere, pubele), colectarea selectivă a deșeurilor reciclabile și depunerea acestora în pubelele special amenajate în acest sens. 

Organizația PNL Turda

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS