Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Acțiune de curățenie a PNL Turda pe malul Arieșului

PNL
Typography

- comunicat -
Sâmbătă, 16 aprilie 2016, între orele 12:00-15:00, organizația PNL Turda, împreună cu președintele filialei Tudor Ștefănie, a desfășurat o acțiune de curățenie pe cele două maluri ale râului Arieș din zona Oprișani.

La această acțiune au participat 20 de liberali care au strâns de pe malurile ”bătrânului” Arieș nu mai puțin de 70 de saci cu deșeuri. Activitatea, a doua de acest gen, după cea din urmă cu o săptămână, atunci când liberalii turdeni au curățat zona Băilor Sărate, adunând 100 de saci cu deșeuri, se înscrie în calendarul ”lunii curățeniei la Turda”, așa cum a fost declarată luna aprilie de către municipalitatea turdeană. Dincolo de caracterul ei practic, acțiunea PNL Turda are menirea de a stimula spiritul civic al cetățenilor în direcția păstrării unui mediu curat.

Organizația PNL Turda

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS