Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Wed, Apr
115 New Articles

Laurenţiu Tör mai vrea un nou mandat la Primăria Luna | VIDEO

PNL
Typography

Actualul primar al comunei Luna, Laurenţiu Tör, a reuşit să transmită cetăţenilor comunei mesajul său privind intenţiile pe care le are privind intenţiile pe care le are în legătură cu administrarea comunei până în anul 2020: Laurenţiu Tör se consideră capabil să mai deţină un mandat de primar.

Începând cu un eveniment anunţat pe facebook, primarul comunei Luna i-a invitat, indirect, pe cei care doresc, să fie prezenţi la căminul cultural din satul Luna.

Dincolo de spectacolul de muzică populară, intenţia primarului a fost de a-şi prezenta intenţia de a deţine frâiele comunei pentru încă patru ani. "Eu, personal, nu am invitat pe nimeni cu excepţia domnului senator Nicoară", spunea Laurenţiu Tör explicând: "am postat anunţul pe facebook şi cine vrea să vină, vine". Şi au venit: sala căminului cultural din Luna s-a dovedit a fi neîncăpătoare pentru cei prezenţi.

"E greu să vorbeşti despre ce ai făcut în patru ani. Eu ştiu că a mai fost un contracandidat în 2012 care a zis că are atâtea realizări încât are nevoie de o hârtie să scrie. ei bine, eu n-am nevoie de nicio hârtie pentru că eu ştiu ce am făcut" spunea primarul laurenţiu Tör care mărturisea că nu se simte bine pe scenă, la fel de bine cum se simte să stea între oameni, la nivelul lor, să vorbească cu ei.

Deşi, aşa cum spunea, nu invitase personal pe nimeni, totuşi la momentul anunţării candidaturii pentru actualul primar şi-au arătat sprijinul senatorul PNL Marius Nicoară, viceprimarul Câmpiei Turzii Dorin Lojigan, fostul ministru secretar de stat Valentin Naumescu şi deputatul Adrian Oros, asta ca să-i numim doar pe câţiva din cei prezenţi alături de Laurenţiu Tör.

În discursul său prin care îşi anunţa candidatura pentru un nou mandat, Laurenţiu Tör nu a uitat să mulţumească tuturor celor care ui-au fost alături pe parcursul ultmilor patru ani, printre aceştia un loc important având angajaţii primăriei.

Cumva de aşteptat, primarul a prezentat şi o parte din realizările pe care le-a avut de-a lungul mandatului, fie că era vorba de amenajarea căminelor culturale, de monumente, de asfaltări, construirea de ricole, canale de colectare, reabilitare de dispensare, sau unităţi de învăţământ.

De asemenea, primarul comunei Luna nu a uitat să menţioneze noul proiect în care este prinsă comuna, cel derulat de Compania de Apă Arieş, proiect în urma cărora se vor rezolva probleme precum extindere sau reabilitare de reţele de apă potabilă sau apă uzată.

Nu o să mai insistăm aici şi doar o să vă invităm să urmăriţi filmuleţul de mai jos, nu înainte de a preciza că a doua zi după evenimentul de la Luna a avut loc un eveniment similar la Luncani, unde primarul s-a întâlnit cu cetăţenii şi unde atmosfera a fost destinsă de artişti de muzică populară.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS