Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

PNL Turda, mesaj cu ocazia sărbătoririi vârstnicilor şi despre adevărul zicalei “Cine nu are bătrâni să îşi cumpere”

PNL
Typography

În fiecare an, în prima zi a lunii octombrie, ne gândim cu precădere la vârstnici, fie că sunt parte din familie, fie că sunt parte din comunitate. Este o zi ce trebuie să le-o dedicăm în totalitate, este o zi în care trebuie să ne amintim că datorită trecutului lor avem noi prezentul.

Proverbul „Cine nu are bătrâni, să îşi cumpere” este cât se poate de adevărat. Poveţele celor trecuţi deja prin greutăţile vieţii valorează mai mult decât orice, sunt menite să ne facă încercările mai uşor de trecut, greutăţile mai uşor de depăşit. Această zi trebuie să ne reamintească încă o dată că suntem datori să ne amintim de ei, să îi căutăm, să îi ascultăm , să le acordăm din timpul nostru, pentru că merită cu prisosinţă.
Lor, vârstnicilor, le datorăm respect şi preţuire, pentru ei fiind important să ştie că viaţa pe care au trăit-o este apreciată şi că noi, urmaşii lor, facem tot ce ne stă în putinţă să le oferim cât mai multe zile senine de acum înainte.
La mulţi ani dragi vârstnici! Zilele să vă fie frumoase alături de cei cărora le umpleţi vieţile de înţelepciune!

Organizatia PNL Turda

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS