Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

PNL şi-a prezentat candidaţii la Cluj-Napoca

PNL
Typography

(comunicat)
Într-un cadru festiv în prezenta a peste 6.500 de liberali din regiunea Nord-Vest,  în data de 31 Martie 2019, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, au fost prezentați candidații PNL pentru alegerile europarlamentare.

PNL face parte din grupul Partidului Popular European, care este cel mai mare grup din Parlamentul European. Acesta reunește forțe politice pro-europene de centru și de centru-dreapta din statele membre ale UE, care doresc să contribuie împreuna la promovarea obiectivului unei Europe mai competitive și mai democratice, aflate mai aproape de cetățenii săi. Din acest motiv PNL este sigurul partid care poate garanta un viitor pro-european pentru România.

PNL Turda a fost prezent la eveniment printr-o delegație de 150 de persoane condusa de președintele organizației, Nicolaie Giurgiu.

La eveniment au participat președintele PNL, Ludovic Orban, primarul Municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, candidații PNL la alegerile europarlamentare,  Rareș Bogdan și  Vasile Blaga, președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, primarul Municipiului Oradea, Ilie Bolojan, primarul municipiului Alba Iulia, candidat PNL la alegerile europarlamentare, Mircea Hava, primarul municipiului Arad,  Gheorghe Falcă, secretarul general al PNL, deputat Robert Sighiartău, europarlamentarul Cristian Bușoi,  europarlamentar Siegfried Mureșan, vicepreședintele PNL,  deputat Lucian Bode, alături de deputați, de primari, de viceprimari, de consilieri județeni și locali ai PNL

PNL Turda mulțumește pe această cale tuturor membrilor care au participat la evenimentul menționat.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS