Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Cu cine vrea PSD Câmpia Turzii să cucerească inimile alegătorilor | VIDEO

PSD
Typography

A venit momentul ca şi PSD Câmpia Turzii să îşi prezinte lista de candidaţi pentru consiliul local care urmează să se formeze după validarea scrutinului din 5 iunie 2016.

De la anvergura celor care speră la cel puţin 30% din opţiunile electoratului, Patre Pop - preşedinte al PSD Câmpia Turzii şi candidat din partea social-democraţilor pentru fotoliul de primar al municipiului - avansa cifre chiar optimiste  mergând până la a spera că PSD va introduce nici mai mult nici mai puţin de opt consilieri în noul consiliu local.

Prezentarea listei cu cele 24 depersoane pe care social-democraţii le propun nu s-a lăsat neapărat aşteptată. Totuşi, până la prezentarea candidaţilor Petre Pop a insistat să se refere la fragmente din intenţiile PSD Câmpia Turzii pentru noul mandat, anume faptul că sunt avute în vedere toate categoriile de cetăţeni din municipiu - începând cu pensionarii şi terminând cu cei care s-au întors acasă din străinătate - toate aceste categorii fiind reprezentate, într-in fel sau altul de candidaţii ale căror nume se regăseau pe listă.

Cei cu care PSD Câmpia Turzii intră în luptă sunt:

  1. Pop Petre
  2. Rece Gheorghe
  3. Uiorean Monica
  4. Isac Ionel
  5. David Lică Gabriel
  6. Ciobanu Octavian
  7. Lup Dragoș
  8. Filip Ioana
  9. Armenean Daniel
  10. Maier Nicolae Cristian
  11. Popescu Florin
  12. Suciu Daniel Cosmin
  13. Mureșan Ionuț
  14. Ianoși Loredana
  15. Apahidean Cristian
  16. Mureșan Alexandru
  17. Roșca Petru
  18. Uifălean Ramona
  19. Florea Felicia
  20. Dolha Ana Matilda
  21. Sașa Ciprian Radu
  22. Rece Delia Maria
  23. Lazăr Emil 
  24. Tătar Marinela

De fiecare dată când citea câte un nume, Petre Pop continua prin a prezenta persoana al cărei nume îl citise, oferind explicaţii despre fiecare dintre candidaţi.

Interesant este că deşi candidatul PSD la fotoliul de primar preciza că se sprijină pe votul mebrilor sau simpatizanţilor UNPR Câmpia Turzii, această formaţiune politică are un reprezentant abia pe locul 10 din listă.

În cadrul aceleiaşi conferinţe de presă social-democraţii au anunţat că opţiunea lor pentru viitorul viceprimar este nimeni altcineva decât Gheorghe Rece, actual consilier local şi director al sucursalei Câmpia Turzii a Companiei de Apă Arieş.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS