Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Apr
115 New Articles

Cristian Matei: "Îmi cer scuze pentru că vreau să dezvolt Turda, şi nu vreau să o distrug"

PSD
Typography

- comunicat -
Îmi cer scuze că timp de 12 ani nu s-a făcut mai nimic pentru turdeni şi că doresc pentru aceştia să trăiască într-un un oraş civilizat, cu drumuri moderne, cu locuri de muncă stabile și cu un spital funcţional, dotat corespunzător.

Îmi cer scuze că m-am săturat de oamenii rău intenţionaţi, precum cei din T9, care nu fac altceva decât să creeze o stare conflictuală în rândul comunităţii turdene, şi pentru că am dorit cu adevărat ca aceste Sărbători Pascale să fie frumoase şi liniştite pentru fiecare dintre noi, departe de lumea electorală şi de presiunile ei.

Îmi cer scuze ca nu mă ascund în spatele unui false organizații civice așa cum este T9, cu membrii de culoare galben-portocalie, un mini-partid politic mascat, care are candidat la primarie. 

Domnule candidat Andrei Suciu îmi cer scuze în numele dumneavoastră, cetățenilor, pentru ca nu aveți barbația să vă semnați comunicatele și vă ascundeți în spatele denumirii unei asociații așa-zis civice și care în lipsa unor realizări, proiecte sau programe pentru acest oraș își bazează campania exclusiv pe atacuri asupra contracandidaților. Îmi cer scuze și pentru minciunile, manipulările, și tertipurile de care vă folosiți pentru a câștiga capital de imagine. Pentru că induceți în eroare cetățenii cu bună știință deși știți ca eu nu pot să decid tarifele la apă și canal, acestea fiind stabilite prin Hotărâri de Consiliul Local ale tuturor UAT din Asociația de Dezvoltare Intercomunitară  ,,Apa Văii Arieșului,,  și reglementate de autoritățile în domeniu.

Dumneavoastră sunteți cel care trebuie să își ceară scuze cetățenilor pentru lucrările controversate și tergiversate mai mult de 3 ani la podul peste Arieș, pentru avizul pe care vi l-ați dat pentru aceste lucrari ,,bine,, finalizate,  în calitate de funcționar public în cadrul ,,Serviciului de dezvoltare publică și investiții,, din cadrul Primăriei Municipiului Turda, dar și pentru cum arată acum atât podurile cât și drumurile. 

Mi-am permis și eu, în aceeași notă folosită de dumneavoastră, să transmit un mesaj cetățenilor, cu un text adecvat. 

În încheiere, îmi cer scuze și pentru că păcăliți electoratul cu un fals mesaj civic când organizația dumneavoastră nu este și nu a fost niciodată altceva decât o unealtă de manipulare politică.

Cristian Matei - Președinte PSD Turda

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS