Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

PSD Turda: "Stimate domnule Irimie este de ajuns cu minciuna"

PSD
Typography

Organizaţia PSD Turda, a cărui preşedinte este Matei Cristian, vine în faţa dumneavoastră cu dovada minciunilor contracandidatului ALDE, domnul Mircea Vicenţiu Irimie.

In ziua de 30.05.2016, la orele 13:00, a avut loc confruntarea electorală, la care au participat 5 candidaţi, respectiv Matei Cristian (PSD), Mircea Irimie (ALDE), Moldovan Emil (PMP), Suciu Andrei (independent) şi Ştefănie Tudor (PNL). 

Candidatul PSD, Matei Cristian, i-a adresat domnului Irimie următoarea întrebare: 

„Ce investiţii doriţi să realizaţi prin ISPA sau POS MEDIU sau alte axe prioritare de finanţare care nu mai sunt valabile? Asta mă duce cu gândul ori că nu ştiţi dumneavoastră ori că nu aveţi în echipă un specialist în fonduri europene, fiindcă de exemplu ISPA nu mai finanţează din anul 2010...” (iar aici a fost deja întrerupt de domnul Irimie, nefiind lăsat să-şi continue întrebarea!!) 

Vă rugăm să urmăriţi mai jos răspunsul domnului Irimie, care nu a respectat formatul emisiunii nelăsând contracandidatul să-şi termine întrebarea:

„Vă dau pliantul să-mi spuneţi unde scrie ISPA aici, ISPA este ziarul dumneavoastră, vă rog să citiţi în pliant să-mi spuneţi unde scrie...Atenţiune, pliantul l-a primit toată lumea în poştă, vă rog să-mi arătaţi unde scrie ISPA? Doi: Indiferent de ce programe se deschid, Programul Operaţional Sectorial.....”.

Stimate domnule Irimie este de ajuns cu minciuna, nu mai prostiţi electoratul! Prin răspunsul dumneavoastră nu doar că minţiţi şi nu vă mai recunoaşteţi minciunile, dar sunteţi în necunoştinţă totală în ceea ce priveşte fondurile europene. 

Domnule Irimie, ISPA nu este revista domnului Matei Cristian cum afirmaţi, ISPA înseamnă Instrumente de Politici Structurale de Pre-aderare care a  demarat la 1 ianuarie 2000 și s-a încheiat la data de 31 decembrie 2010. Nu mai există fonduri ISPA din anul 2010!

Mai mult, Programul Operaţional Sectorial despre care vorbiţi şi despre care aţi scris în fluturaşul pe care l-aţi diseminat, inclusiv în presă, se încheie la sfârşitul lunii iunie 2016 dle. Deputat, deci sigur nu se pot realiza investiţii prin acest program care este aferent perioadei 2007-2013. 

PSD vine în faţa tuturor pentru a arăta incă o dată minciunile dlui Irimie Mircea prin documente reale care pot fi accesate de oricine:




TurdaNews

Turda Manifest

Organizaţia PSD Turda

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS