Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Declaraţii după vot: Cristian Matei, candidat PSD la Primăria Turda

PSD
Typography

Director al Companiei de Apă Arieş, Cristian Matei - candidat pentru un mandat de primar al municipiului Turda din partea PSD - a fost prezent la vot în jurul orelor 10.00 la o secţie de votare de la Şcoala Gimnazială "Andrei Şaguna", acolo unde, cu o jumătate de oră înainte, votase primarul Tudor Ştefănie.

Însoţit de membri de partid - principalii candidaţi la funcţii de consilieri locali ai PSD - candidatul Cristian Matei s-a prezentat la vot alături de familia sa - soţia Dorina, fiica Oana, ginerele Bogdan şi cei doi nepoţei.

După ieşirea de la urne Cristian Matei  spunea că a votat pentru schimbare, pentru o viaţă mai prosperă pentru demnitate, stabilitate, normalitate şi unitate.

Iată ce altceva a mai declarat Cristian Matei:

"Am votat pentru un viitor mai bun, pentru ca toți turdenii să aibă o speranță într-o viață mai bună, o viață prosperă. De asemenea, votul de astăzi este pentru a alege un om în Turda, ca primar, care să cunoască foarte bine comunitatea și problemele ei, să le rezolve toate problemele și să aibă capacitatea să găsească soluții la absolut toate problemele comunității. Totodată, este vorba astăzi de un vot pentru un om care să-și dorească o comunitate stabilă, unități să accepte diversitatea acestei comunități și, în final, să rezolve problemele întregii comunități, împreună cu oamenii. Fac un îndemn către toți turdenii să meargă la vot, este foarte important să-și exercite acest drept civic pe care îl au și aș dori, dacă se poate, toată lumea să participe azi la vot pentru  a ne hotărî singuri soarta și a alege drumul pe care să se meargă înainte. În Turda trebuie să se facă schimbare".

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS