Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Primarul Nicolae Făgădar, către consilierii judeţeni ai PSD: “Să nu dormiţi, până când nu ne rezolvaţi problemele la comune!”

PSD
Typography

Prezent, la rândul său, la întâlnirea pe care conducerea social-democraţilor clujeni au avut-o cu aleşii locli din judeţ la Turda, în sala mare a Primăriei Turda, primarul comunei Aiton, Nicolae Făgădar, s-a arătat vehement la adresa aleşilor la nivelul administraţiei judeţene din partea PSD.

Identificând cam aceleaşi probleme ridicate şi de colegul Ioan Roman, Nicolae Făgădar a preferat să se refere pe larg la o singură problemă: cea a drumurilor judeţene.

Amintind că în comunele din judeţ unde primarii sunt de la PNL sau UDMR (încă din mandatul anterior) “nu găsim un drum neasfaltat”.

Pentru a fi şi mai plastic în exprimare la momentul la care face referiri inclusiv la viitoarea campanie electorală pentru parlamentarele din acest an, primarul Nicolae Făgădar spunea: “Dacă veniţi la mine în Aiton în campania electorală din toamna asta, vă rog să vă luaţi un tanc, n-o să puteţi veni pe drumurile judeţene”.

Chiar mai mult, primarul este cât se poate de specific invocând un aspect relativ dureros: navetiştii. “Pe drumul judeţean 103 M Vâlcele-Rediu  operatorii de transport în comun refuză să mai ducă persoanele la serviciu. Am peste 40 de persoane care fac naveta. Nu se mai pot deplasa!”, trăgea un semnal de alarmă Nicolae Făgădar.

Chiar mai mult, încercarea făcută de consiliul Judeţean pe un drum judeţean este dur taxată de primarul de la Aiton: “S-a început o porcărie între Gheorgheni şi Aiton! Ss-a investit peste un miliard de lei noi ca să amestece nişte pământ cu piatră. Acum e terminat! E la loc, gropile sunt la loc... s-a abandonat...”.

Nemulţumirea lui nicolae Făgădar părea într-un adevărat crescendo, primarul de la Aiton atrăgându-le atenţia colegilor pesedişti “de la judeţ” că responsabilităţile pe care le au sunt mari: “Domnilor consilieri judeţeni aş dori, aşa cum n-am dormit noi în campania electorală din această vară, să nu dormiţi nici dumneavostră până când nu ne rezolvaţi problemele că de-aia am muncit şi pentru noi şi pentru dumnavoastră: să ne reprezentaţi cu cinste, să vă bateţi în Consiliul Judeţean ca şi comunele noastre, la o distanţă de 25, de 15 kilometri, să se poată aranja, să se poată circula...”.

Iar efectele negative ale lipsei de implicare - sau implicarea “defectuoasă” a forului deliberativ judeţean nu s-au lăsat aşteptate în discursul primarului de la Aiton: “Nu ne vin investitorii, nu vine nimeni să se stabilească datorită infrastructurii judeţene, reţineţi: nu a comunelor, a  judeţului!”.

Ba chiar năduful primarului Nicolae Făgădar s-a lăsat şi cu o “previziune” pentru toamna acestui an: “Dacă ne veţi sprijini, sunt convins că şi dumneavoastră veţi fi sprijiniţi în toamnă. Dacă nu, ciuda, târgul şi norocul!”.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS