Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Apr
113 New Articles

Mesajul preşedintelui PSD Turda, Cristian Matei, pentru alegătorii turdeni

Cristian Matei

PSD
Typography

În lumina unui rezultat excepțional obținut la alegerile parlamentare din acest an doresc să mulțumesc tuturor cetățenilor pentru votul de încredere acordat încă o dată, la scurt timp după alegerile locale, partidului pe care îl reprezint.

Doresc, pe această cale, să o felicit pe colega mea, Cristina Burciu, noul nostru reprezentant în Parlamentul României, căreia îi doresc mult succes și putere muncă pentru a iniția și realiza cât mai multe proiecte legislative benefice pentru România, județul Cluj și implicit pentru orașul nostru, Turda. 

După cum am anunțat și înainte de începerea campaniei electorale, am ales să ducem o campanie pozitivă, axată pe promovarea proiectelor și programelor partidului pe care îl reprezentăm, o campanie în care am încercat să demonstrăm că am înțeles și avem soluții pentru multe din problemele oamenilor și ale comunității. Abordarea aleasă de noi a fost una construită pe ceea ce putem face noi pentru comunitate și nu pe greșelile celorlalte partide politice sau ale contracandidaților, o campanie în care să nu jignim pe nimeni, o campanie de bun simț, argumentată cu fapte, idei și soluții, o campanie constructivă. 

Ne-am propus să realizăm cât mai multe proiecte ca raspuns la problemele cetățenilor, astfel încât să ajungem la o îmbunătățire a calității vieții oamenilor. În continuare, după cum am afirmat mereu, vă aștept pe fiecare dintre dumneavoastră, dragi turdeni, indiferent de opțiunile sau preferințele dumneavoastră politice, să îmi fiți alături, iar împreună să putem construi, dezvolta și transforma în bine acest oraș. 

Cu deosebită considerație,
Cristian Octavian Matei
Președinte PSD Turda

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS