Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Wed, Apr
109 New Articles

Deputatul PSD Cluj, Cristina Burciu: „Ajutoarele de urgenţă acordate de Guvern, un balon de oxigen pentru persoanele vulnerabile”

PSD
Typography

Deputatul social democrat Cristina Burciu a solicitat oficial ministrului Muncii şi Justiţiei Sociale, Lia-Olguţa Vasilescu, situaţia ajutoarele de urgenţă acordate persoanelor cu probleme din judeţul Cluj.

„Guvernul României are o preocupare constantă pentru acordarea unor ajutoare de urgenţă, destinate familiilor şi persoanelor singure afectate de incendii, fenomene hidrometeorologice periculoase (precipitaţii abundente, furtună, vânt puternic, grindina), precum şi care au probleme grave de sănătate”, a punctat parlamentarul clujean, în interpelarea adresată conducerii Ministerului Muncii şi Justiţiei Sociale.

În finalul documentului, deputatul PSD a solicitat răspuns din partea ministrului Muncii la următoarele întrebări, pentru buna informare a populaţiei din judeţul Cluj: „1. Ce sumă a fost acordată în acest an ca ajutor de urgenţă pentru familii şi persoane aflate în necesitate, atât la nivel naţional, cât şi în judeţul Cluj?; 2. Câte persoane aflate în situaţii delicate au fost identificate în urma anchetelor sociale efectuate în judeţul Cluj şi cum au fost acestea sprijinite?; 3. În ce mod ajută sumele respective beneficiarii pentru a scăpa de excluziune socială şi a avea un trai cât de cât decent?”

„Deşi judeţul Cluj se află în fruntea clasamentului privind nivelul de trai al populaţiei, există încă discrepanţe serioase între oamenii care trăiesc decent şi peste medie, şi persoanele în risc de sărăcie. Aceste sume sunt destinate oamenilor aflaţi în risc major de excluziune socială, iar statul român dovedeşte că astfel de situaţii pot avea soluţii favorabile”, a mai precizat Cristina Burciu.

Biroul de Presă al Deputatului PSD Cluj Cristina Burciu, 20 octombrie 2017

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS