Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Apr
113 New Articles

Rămas bun, domnule director!

ALDE
Typography

Cu adâncă durere şi tristeţe în suflet, am aflat de trecerea la cele veşnice a celui care a fost sufletul şi a condus frâiele Staţiunii de Cercetare-Dezvoltare Agricolă Turda, profesorul universitar dr. Ioan Haş.

Comunitatea turdeană a pierdut un artizan al brandurilor agricole româneşti, un om de ştiinţă care şi-a pus în slujba cercetării, alături de colectivul pe care l-a condus în calitate de director, toată energia şi capacitatea de muncă. De numele său se vor lega pentru totdeauna toate realizările institutului, în domeniul geneticii, tehnologiilor de cultură şi al creşterii animalelor.

În aceste momente de întristare, adresez sincere condoleanţe şi susţinere familiei îndoliate, prietenilor şi tuturor celor care l-au cunoscut şi îmi exprim adânca preţuire pentru memoria sa.

Bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică!

Deputat ALDE de Turda,
Mircea Vicenţiu Irimie

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS