Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Scrisoare deschisă a P.N.Ţ.C.D. TURDA: "Vă rugăm să ne puneţi la încercare!"

PNŢCD
Typography

Ştim că în ultimii 26 de ani cetăţeanul a contat doar în perioada campaniei electorale - adică atunci când trebuia să aplice ştampila, şi mai ştim că politicienilor zilei nu le place să le reaminteşti de promisiunile neonorate, ori de faptul că nu fac ceea ce, în mod firesc, scrie în fişa postului şi, în general, de erorile comise.

De aceea, împreuna cu colegul meu Ciani Ramiro, am decis să transmitem - prin intermediul presei, o Scrisoare Deschisă adresată turdenilor:

Stimate doamne/domnişoare, stimaţi domni,

Începând cu data de 08.03.2016, organizaţia P.N.Ţ.C.D. TURDA- prin candidaţii la Consiliul Local TURDA, IGNAT ALEXANDRU şi CIANI RAMIRO, vă stau la dispoziţie în fiecare zi de marţi şi miercuri a săptămânii, între orele 17-19, la sediul partidului situat pe strada Republicii nr.15, pentru a prelua toate nemulţumirile dvs., ne puteţi scrie şi la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau ne puteţi contacta la numărul de telefon: 0745-308021.

Acest demers survine ca urmare a faptului că mulţi cetăţeni doresc o discuţie deschisă, sinceră cu cei care vor să îi reprezinte în viitor, dar şi pentru că, adesea, nu sunt ascultaţi de cei care sunt îndrituiţi să o facă. Astfel stând lucrurile - având în vedere o paletă de probleme foarte mare (începând cu anumite aspecte de corupţie din administraţia publică, dar şi regii locale, până la aspecte care privesc locuri de muncă bine plătite şi, în general, nedreptăţi din viaţa cotidiană - vedeţi: controale abuzive ale instituţiilor statului, ori comportamentul inadecvat a unor funcţionari publici etc.) vă promitem că vom prelua aceste informaţii, iar cu sprijinul colegilor noştri - specialişti în diverse domenii, vom încerca să vă oferim o soluţie calificată la problemele ridicate.
De asemenea, lansăm invitaţia şi către mass-media locală, de a participa la aceste discuţii, ca un partener de nădejde al omului politic responsabil, dar în principal al cetăţeanului.

Oricum, o parte din acest proces de rezolvare a problemelor va fi formularea ulterioară a unui comunicat de presă cu problemele dezbătute şi chiar inserarea lor în cadrul conferinţelor de presă organizate de către P.NŢ.C.D..

Încheiem cu speranţa că acest demers vine în mod concret în sprijinul cetăţenilor care au fost nedreptăţiţi şi că astfel ne punem în slujba domniilor lor - reprezentându-le interesele în mod onest. Considerăm că prin intermediul acestui test, cetăţenii pot observa dacă cei doi candidaţi şi restul echipei P.N.Ţ.C.D. sunt sau nu în slujba cetăţii.

Vă aşteptăm cu toată deschiderea şi vă rugăm să nu ne ocoliţi!

Cu respect,
Alexandru IGNAT - preşedinte P.N.Ţ.C.D. Turda

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS