Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Ţărăniştii turdeni sunt convocaţi în adunare generală

PNŢCD
Typography

P.N.Ț.C.D. Turda convoacă marți, 21 februarie 2017, de la ora 17:00, ADUNAREA GENERALĂ a membrilor organizației municipale, la sediul partidului dinTurda, str. Republicii nr. 15. 

Pe ordinea de zi se vor afla DAREA DE SEAMĂ a conducerii actuale a organizației municipale și ALEGERI pentru stabilirea viitorilor membri ai biroului municipal de conducere a P.N.Ț.C.D.Turda.

În cazul în care la adunarea din 21 februarie nu se va întruni cvorumu lnecesar conform statutului , AdunareaGenerală se va reprograma miercuri, 22 februarie, de la ora 16, în aceeași locație. 

Președinte P.N.Ț.C.D.Turda,
Alexandru IGNAT

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS