Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Apr
115 New Articles

Rândurile PRU Turda s-au îngroşat. Lider în comunitatea sa, Florin Florescu e considerat o “achiziţie” importantă | VIDEO

PRU
Typography

Cu doar câteva zile în urmă pe scena politică turdeană s-a mai produs o mişcare ale cărei resorturi se regăsesc mai degrabă în diverse inadvertenţe între ce s-a promis înainte de alegerile locale din acest an şi ce s-a întâmplat după.

Un important lider al comunităţii rrome din zona industrială a municipiului Turda a făcut un pas în lateral dinspre partidul fostului preşedinte, îndreptându-se spre o altă formaţiune politică, una mai recentă, dar cu ambiţii.

Concret Florin Florescu a făcut un pas în lateral de pe puntea vasului condus de timonierul Băsescu, prin gestul său Florescu lăsându-i în urmă pe mateloţii filialei turdene a PMP pentru a se alătura rândurilor filialei turdene a mai noului PRU (·´Partidul România Unită).

“Ne bucurăm că ni s-a alăturat nouă domnul Florin Florescu. Dorim ca alături de dânsul să ajutăm cum putem comunitatea din care face parte” declara, într-o întâlnire ad-hoc, preşedintele PRU Turda, Răzvan Ciortea.

La rândul său, în aceeaşi întâlnire, noul membru PRU declara: “Mă bucur nespus că îmi daţi o şansă să mă alătur echipei dumneavoastră. Am făcut parte din altă echipă. PMP pentru mine acum e un trecut. Nu am avut conflicte cu dânşii, dar din punctul meu de vedere nu s-au ţinut de cuvânt”.

Precizând că - alături de întreaga comunitate pe care o reprezintă - mai degrabă s-au simţit ca o masă de manevră, ca o masă manipulată, Florescu mărturisea că într-adevăr a dorit să facă ceva pentru comunitatea de rromi din care face parte şi, totodată, îşi exprima speranţa că noii colegi politici nu îl vor dezamăgi.

“Începând cu data de azi, 22 noiembrie 2016, domnul Florin Florescu va fi numit vicepreşedinte al filialei turdene a PRU” mai anunţa, tot în aceeaşi întâlnire, preşedintele Răzvan Ciortea.

Referitor la cel căruia i se acorda funcţia de vicepreşedinte PRU Turda, Răzvan Ciortea adăuga: “Eu zic că va fi un câştig foarte mare pentru partid. Este un tip care se luptă pentru comunitate şi nu de azi, nu de ieri, ci de foarte mult timp şi, din păcate, la fiecare alegeri... PRU primeşte cu braţele deschise orice membru, dar mai ales oamenii de genul domnului Florescu”.

De asemenea, în aceeaşi zi, membri ai PRU Turda au ieşit în oraş pentru a distribui tecătorilor calendare şi pliante electorale.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS