20
Sun, Jan
72 New Articles

Marţi, 27 iunie, s-a semnat, la Cluj-Napoca, protocolul privind constituirea Alianţei BINE (Blocul Identităţii Naţionale în Europa) la nivelul judeţului Cluj, protocol semnat de reprezentanţii judeţeni ai PRU, PRM şi PND.

O delegaţie reprezentând Partudiul România Unită din Turda a fost prezentă astăzi la Bucureşti, la conferinţa naţională a PRU care a avut loc în această dimineaţă şi în cadrul căreiaau fost alese forurile de conducere a Partidului România Unită.

Cu doar câteva zile în urmă pe scena politică turdeană s-a mai produs o mişcare ale cărei resorturi se regăsesc mai degrabă în diverse inadvertenţe între ce s-a promis înainte de alegerile locale din acest an şi ce s-a întâmplat după.

Recent reprezentant al Partidului România Unită (PRU) şi candidat din partea acestei formaţiuni la un post de senator în Parlamentul României, actualul senator Alexandru Cordoş nu a avut cuvinte de laudă despre partidul pe care l-a reprezentat ani de zile în cel mai înalt for legislativ al României, partid pe care l-a părăsit nu cu mult timp în urmă, PSD.