Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Ei sunt userişti noi! USR Huedin și-a ales componența echipei de conducere

USR
Typography

Adunarea Generală a filialei locale USR Huedin și-a ales structura, componența și durata mandatului primului Birou Local, organismul executiv al filialei locale.

Duminică, 07 aprilie 2019, membrii prezenți la prima Adunare Generală au decis prin vot ca filiala USR Huedin să fie condusă de un birou cu următoarea formulă: un președinte și trei vicepreședinți, cu mandat de patru luni. Componența primului Birou Local al Filialei USR Huedin este următoarea:

  • Președinte: Daian Cutu
  • Vicepreședinți: Ionuț Rareș Bodea, Cristian Dumitru Mateș, Alexandru Nicola

"Obiectivul principal USR Huedin este de a oferi comunității un suflu nou, în care cetățenii să fie prioritari. Vom aborda o politică a bunului simț, centrată pe acțiuni concrete și nu pe denigrarea adversarului. Pe durata mandatului îmi propun să încheg echipa pe care o avem în prezent și, în paralel, să continuăm campania de recrutare membrii noi și potențiali candidați pentru alegerile locale" Daian Cutu, președinte USR Huedin

USR Cluj