Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

Un nou eveniment marca “775” la Câmpia Turzii: “Multiculturalitatea - izvor al identităţii”

Societatea Culturală Câmpia Turzii 775, în colaborare cu Primăria şi Consiliul Local al municipiului Câmpia Turzii, organizează o reuniune care se va desfăşura în Sala Mică a Palatului Cultural ,,Ionel Floaşiu”, în data de 28 octombrie, 2016, vineri, ora 17. 00.

Activitatea va avea tema "Multiculturalitatea – izvor al identităţii?” şi se va desfăşura sub  forma unei  dezbateri publice care va încerca să  surprindă diferite aspecte ale acestei teme atât de actuale pe plan mondial.

În deschiderea evenimentului, Corul “Astra” al Palatului Cultural “Ionel Floaşiu” va oferi un microrecital de excepţie sub bagheta dirijorului Rodica Trandafir.