Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

Turda sărbătoreşte Unirea Mică

Primăria Municipiului Turda are bucuria de a vă invita să participați la manifestările prilejuite de aniversarea a 158 de ani de la Unirea Principatelor Române, care se vor desfășura marți, 24 ianuarie 2017. 

Programul Cuprinde:

Ora 17.30, la Teatrul “Aureliu Manea”- Concert de Muzică Arhaică, Florin Ștefan cu Taraf (în deschidere ansamblurile folclorice ale Casei de Cultură Turda: Datina turdeană, Comori ardelene, Mugurii Arieșului, Cununa Ardealului). 

Accesul se va face pe bază de invitație, în limita locurilor disponibile. Invitațiile se pot ridica de la secretariatul Teatrului “Aureliu Manea”, de luni până vineri între orele 9.00 – 15.00.  

Ora 19.30, în Piața 1 Decembrie 1918 – Hora Unirii și FOC DE ARTIFICII!